Ingredienser

5 dl mel
1 dl kakao
Lidt salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 1/2 dl yoghurt naturel
1 1/4 dl olie/smør
2 1/2 dl sukker
1 æg
1 appelsin
150 g mørk chokolade med appelsin

Frosting

3 pastauriseret æggehvider
100g flormelis
frugtfarve (din ynglings farve)
1 håndfuld af det flotteste pynt

Fremgangsmåde:

Bland de tørre indgredienser i en skål og de våde i en anden.
Hak chokoladen groft, og kom det ned til det tørre.

Riv appelsinskallen og pres appelsinen. Bland begge dele ned i det våde.

Vend det våde og det tørre forstigtigt sammen.

Hæld dejen i muffin forme der er store nok til at der bliver 12 stk. ud af det.

Bag ved 200 grader i 20 minutter.

Frosting

Pisk æggehviderne til de bliver stive. Bland flormelis og frugtfarven i.
Påfør det med en sprøjtepose, og pynt pynt pynt!

Share to