25 søde kokostoppe

1 dåse kondenseret mælk
350 g kokosmel
3 æggehvider
Korn fra 1 vaniljestang
Evt. en knivspids salt

Bland kondenseret mælk, kokosmel og korn fra vaniljestangen rigtig godt. Pisk æggehviderne helt stive (pisk i 5 lange minutter) og vend dem forsigtigt i kokosmassen.

Brug to spiseskeer til at forme dine kokostoppe og bag dem lysebrune ved 160 grader i 10-12 minutter. Hold øje med dem. Det går pludseligt hurtigt, og så har de fået for meget.

Når dine kokostoppe er kølet helt af, kan du give dem lidt karamel, smeltet chokolade på toppen eller det du lige har ved hånden. Vælger du karamel, kan du bruge opskriften på flødekarameller. Jeg halverede opskriften og fik også en lille portion flødekarameller med i købet.

Jeg har før bagt kokostoppe med frisk, revet ingefær – og det vil bestemt også være godt i denne her opskrift. Smag dig frem, heller ikke her er der nogle regler.

Share to