Kagedej
110g smør
250 g sukker
2 store æg
90 g mel
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk natron
1/4 tsk salt
60 g kakaopulver
1 dl mælk
1 tsk vaniliepulver
135g hakket chokolade

Topping
135g hakket chokolade
300g smør
360g flormelis
1 tsk vanilie ekstrakt

PYNT – og meget af det!

Start med kagedejen. Bland smør og sukker med en håndmixer. Rør derefter et æg i af gangen. I en anden skål blandes mel, bagepulver, natron, salt og sammen. I en tredje skål blandes mælk og vanilje pulver. Bland nu ca 1/3 del af melblandingen og 1/2 af mælkeblanding i smørblandingen. Når det er rørt godt sammen kan du blande resten af mel og mælk i. Tilsidst kan du røre den hakket chokolade i. Fyld dejen i en cupcake bageform med papir. Bag kagerne ved 175 grader i ca 22-25 min.

Mens dine kager køler kan du røre toppingen. Smelt først chokoladen i et vandbad og lad det køle. Rør derefter smøret blødt med en håndmixer, tilføj flormelis og rør længe så det bliver luftigt. Tilsæt en teske vanilie ekstrakt. Rør chokoladen i, først ved langsom hastighed, og derefter fyrer du helt op så blanding bliver luftig igen.
Kom toppingen i en sprøjtepose og kom det på de afkølet kager.

Pynt pynt pynt med guld og diamanter.

Share to