Dej
Rapsolie
2,5 dl. vand
110 g smør
1/4 tsk. salt
130 g hvedemel
3 æg
50 g sukker

Chokoladesovs
100 g mørk chokolade
2,5 dl mælk
1 spsk. majsmel
4 spsk. sukker

Smør, vand og salt kommes i en gryde og bringes i kog. Bland melet i lidt efter lidt til du har en fast masse og tag det af bluset. Slå æggene sammen i en anden skål og bland det derfter i dejen.Fyld en dyb pande med olie og varm det godt op.

Kom dejen i en sprøjtepose og pres det ud i strimler (ca 10-15 cm) i den kogende olie. Lad dem koge til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle. Drys dem med sukker.Smelt chokoladen og halvdelen af mælken i en gryde. Rør majsmelen ud i resten af mælken og bland det i den varme masse. Rør godt til blanding bliver tyk og tilføj sukkeret.Dyb dine churros i den varme chokoladesovs – que rico!!

Se film.

Share to