Kagedej
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1/2 tsk salt
85g smør
200g sukker
2 dl creme fraise
1/2  dl mælk
3 æggehvider
1 vaniljestænger
1/2 dl citronsaft

Topping
250 g usaltet smør
280g flormelis
1/2 dl fløde
Skal fra ca. 1 citroner

PYNT, krymmel, guld og diamanter – det må du aldrig glemme!

Tænd for ovnen på 190grader. Start med at blande dejen. Smør, vanilje og sukker røres blødt. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål. Bland æggehvider, creme fraise og mælk sammen i en tredje skål. Tag derefter ca 1/3 del af blandingen og halvdelen af mælkeblanding og rør i smørblandingen. Når det er rørt godt sammen kan du tilføje resten af ingredienserne og røre det hele sammen til et luftig dej. Fyld dine cup cake forme og bag basserne i 22 – 25 min.

Mens dine cup cakes køler af kan du røre toppingen. Rør først smøret helt blødt. Tilsæt flormelis og rør kraftigt så du får en luftig masse – du skal røre længe!! Tilsæt derefter citronskal og rør igen. Tilsidst røres fløden i.

Kom toppingen i en sprøjtepose og pynt kagerne. Husk uendelig meget pynt – det ser flot ud!!

Share to