Hjemmerørt mayonnaise
2 æggeblommer
1/2 l vindruekerneolie, cirka
Et skvæt hvidvinseddike
Citronsaft fra en halv citron
(evt. lidt sennep)

Pisk de stuevarme æggeblommer med vindruekerneolien og et skævt hvidvinseddike. Pisk til massen er god og cremet. Smag den færdige mayonnaise til med salt og evt. lidt sennep.

Vi bruger vindruekerneolie, fordi den er lidt mere neutral i sin smag. Men du kan sagten bruge olivenolie.

Ingredienser
10 små kartofler
2-3 gulerødder
En stor dåse god tun
3-4 æg
Rød peber
1 dåse grønne oliven

Kog kartofler og gulerødder møre. Kog æggene hårde. Skær det i mindre stykker og bland det med tunen. Læg massen på et fad og træk mayonnaise ud over. Pynt med rød peber og de grønne oliven.

Share to