Tele Cocinas Flan.Ingredienser
0,5 liter appelsinsaft
0,5 liter sødmælk
Skal og saft fra 1 citron
2 kanelstænger
5 hele æg
2 æggeblommer
2,5 dl sukker
1,5 dl sukker til karamel

Pres saften ud af appelsinerne til du har 1/2 liter. Bland mælk, appelsinsaft, kanel, citronsaft og skal i en gryde og kog det op. Tag det af bluset og lad det køle af.

Smelt sukkeret i på en pande til det bliver flydende karamel. Pas på det ikke brænder!!
Fyld lidt karamel i bunden af hver form.
I en skål blandes hele æg, æggeblommer og sukker med et piskeris. Si den afkølet mælke- appelsin masse ned i og bland det sammen.
Æggemassen fyldes i formene oven på karamellen. Bag din flan ved 150 grader, i et vandbad. Ca 1 time og 20 min.
Lad flanen køle lidt af, kør i kanten med en kniv og vend den ud på en tallerken.

Se film.

Share to