10 stk
150 g marcipan
100 g sukker
en sjat vand
1 bæger past. æggehvider
200 g mørk chokolade
rød frugtfarve til at farve guffet i en rigtig kærlighedsfarve
Kokosmel, glimmer, krymmel – alt der er flot – PYNT PYNT PYNT

Marcipan skæres i 10 skiver, rulles til kugler og trykkes flade. Læg dem på bagepapir og bag ved 180 °C  ca 5 min.

Sukker og en sjat vand koges op i 2 min. Æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Æggehviderne piskes stive med en håndmikser i ca. 15 min. Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose, og flødebollerne bages i 5 min. ved 180 °C, så de får en fast over-flade.

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade – og der pyntes godt og grundigt.
Serveres med kærlighed

Share to