Smør
2 æg
230 g brun farin
1 spsk. pulver kaffe
120 g mel
4 spsk. kakaopulver
½ dl irsk whisky
200 g hvid chokolade
¾ dl fløde
Grøn farve  
Smelt smør på lavt plus i en gryde. Mens det smelter, kan du piske æg, kaffe og brun farin lyst og luftigt. Bland nu mel og kakao i blandingen og pisk. Tilsæt det smeltede smør og whisky.
Nu er dejen klar til springform og 200 grader i ca. 25 minutter. Det kan meget vel være, at den kun har brug for 20 minutter. Så bare hold øje med kagen – når den er fast, er den færdig.
Lad kagen køle af inden du pynter med hvid chokolade og trekløvere.
Mens kagen køler, smelter du hvid chokolade og fløde sammen i en gryde. Rør indtil du har en helt ensartet chokoladecreme. Køl chokoladecremen en smule og fordel den på kagen. Mens den hvide chokolade stadig er flydende kan du lave trekløvere. Så tag ca. 1 spsk. af cremen fra og bland grøn farve i.

Share to