Patatas Bravas
4 store bagekartofler
Olie
Salt

Skær kartoflerne i mundrette hapsere og kog dem i en dyb pande med brandvarm olie. Når kartoflerne er gyldne tages de op og saltes.

Mojo
4-5 røde peber
Persille
1 håndfuld mandler
Salt og peber
Sød paprika
Oliven olie

Bag peberfrugterne ca 15 min ved 200 grader. Flå skindet af dem,  fjern kernerne og blend alle ingredienserne. Et godt tip er at smide de varme peberfrugter i en frysepose, slå knude på og læg dem i køleskabet til de er helt kolde – så er de lige til at flå.

Aioli
2 pastauriseret æggeblommer
0,5 l olie, raps, solsikke eller vindruekerne
Lidt citron og salt
Godt med hvidløg

Æggeblommerne hæles i en skål, og lidt efter lidt røres olien i. Når mayonnaisen har den rette konsisdens, smager du til med citron, salt og hvidløg.

Se film.

Share to