Ingredienser
125 g mel
50 g sukker
lidt salt
50 g smør
Lidt vand
450 g græskar uden skal
75g brun farin
2 æg og en æggeblomme
1 tsk kanel
1/2 tsk muskat
1/2 tsk nelliker
1/2 tsk ingefær
275 ml fløde

Tænd for ovnen på 180 grader.  Mel, sukker og salt smuldres sammen med smøret, og det hele samles med lidt vand. Stil dejen lidt på køl så er den nemmere at arbejde med senere. Kog græskarkødet mørt og hæl derefter det overskydende vand fra. Mos det til en pure. Fløde, brun farin og krydderier varmes op i en gryde. Pisk æggene sammen og hæl den let afkølet flødemasse ved. Rør tilsidst græskarpureen i. Rul dejen ud og læg den i formen. Hæld derefter den flydende masse i og bag tærten ca 40 min.

Share to